Barion Pixel

Konzultáció

A konzultáció célja, hogy vállalkozóként előrébb léphess. Csak akkor válaszd ezt, ha tényleg haladni akarsz! A konzultáció során kíméletlenül feltárjuk a gyenge pontokat, azonosítjuk az általad elkövetett hibákat és tervet készítünk a megoldásokra.


A konzultáció előfeltétele, hogy a kurzust megvásároltad és feldolgoztad. Ez kell ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljünk. A 90 perc hosszú alkalom során átnézzük a vállalkozásod racionális és érzelmi oldalát is. Fontos a bevételnövelés, de az is, hogy jól érezd magad abban amit csinálsz. 

A találkozó történhet a termemben Vácon vagy online formában. 

Az első 90 perces találkozó ára 39.900 forint, a további 60 perceseké 25.000 forint. A kurzussal egyszerre megvásárolva olcsóbban juthatsz hozzá a konzultációhoz.

Nézd meg, hogyan vélekedtek a konzultációról mások:

Kezdő edzőként és vállalkozóként egy halom új területen kell helyt állnod, a mellett, hogy szakmailag is fejlődj és magas színvonalú szolgáltatást tudj biztosítani a hozzád fordulóknak. Ehhez kaptam nagyon hasznos segítséget Kornéltól a konzultációk során, amelyek remek iránymutatást adtak vállalkozás fejlesztés, pénzügyi, marketing és social media felületek kezelésével kapcsolatosan. 

Minden ami ahhoz kell, hogy ne csak jó edző legyél, de mások is megtudják, hogy az vagy. 
Ajánlom pályakezdő társaimnak vagy olyan régi motorosoknak akik fel akarják venni a ritmust a közösségi terekben.

Tarnóczi Beatrix

 

Összességében a beszélgetés nagyon jó élmény volt és már az elejétől fogva kötetlen, jó hangulatú volt.
Ami a legjobban tetszett, hogy az előre kitöltött kérdőívből felkészülten érkeztél és nem ment el az idő felesleges körökre, hanem egyből a közepébe tudtunk vágni. 

Egyértelmű volt, hogy nem egy sablon alapján halad a beszélgetés, hanem az egyedi problémáimra egyedi megoldásokat kaptam.

Hergert Dávid